RİZE / FINDIKLI - Şehit Cavit Köroğlu Anadolu Lisesi

ŞUBAT-2024 DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 58. maddesine göre 07-16 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Önemle duyurulur. Sorumlu dersi olan öğrenciler listesine ve sınav tarihleri çizelgesine aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

ÖNEMLİ *** Bir öğrencinin birden fazla sorumluluk sınavı olması nedeniyle, öğrencilerin sorumluluk sınav listesinde ismini, sınav günü ve yerini detaylı bir şekilde kontrol ederek sınav gününde sınav salonunda hazır bulunmaları kendi sorumluluğundadır.

*** Sorumluluk sınavı olan öğrencilerin bu sınavlara katılımı mecburi olup mazeretsiz sınava katılmayan öğrenciler sorumlu olduğu derslerden başarısız sayılacaktır. 12.Sınıf sonuna kadar sorumlu olduğu derslerden başarılı olamayan öğrenciler mezun olamayacağından öğrencilerimizin sorumlu oldukları derslere çalışarak sınavlara mutlaka katılmaları gerekmektedir.

- SINAVLAR ÖĞLE ARASI YAPILACAKTIR.

Öğrencilerin Sorumlu Oldukları Liste için Tıklayınız.

Eylül-2024 Sorumluluk Sınav Tarihleri için Tıklayınız.

Yayın: 25.01.2024 - Güncelleme: 25.01.2024 00:28 - Görüntülenme: 368