RİZE / FINDIKLI - Şehit Cavit Köroğlu Anadolu Lisesi

Şbt

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün Kişisel Verileri Koruma Kurumunun Türkiye geneli Bakanlığımıza bağlı resmî/ özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik "Dijital Dünyada Kişisel Verilerin Korunması" konulu karikatür yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya başvurmak isteyenler okul idaresine başvurabilirler.

Şbt

Ders programları 05.02.2024 tarihinden itibaren geçerlidir.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 58. maddesine göre 07-16 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Önemle duyurulur. Sorumlu dersi olan öğrenciler listesine ve sınav tarihleri çizelgesine aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönem ikinci yazılı/uygulamalı ortak sınav tarihlerine aşağıdaki linkten ya da e-okul platformundan "Sınav Tarihleri" modülünden ulaşabilirsiniz.

Ders programları 20.11.2023 tarihinden itibaren geçerlidir.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Eylül Dönemi sorumluluk sınavları 18 -20 Eylül 2023 tarihleri arasında aşağıda yer alan sınav programı doğrultusunda yapılacaktır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Şehit Cavit Köroğlu Anadolu Lisesi öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Ağu

Okulumuza yerleşen öğrencilerimizin ders seçim işlemleri  ve okul kayıt bilgi formunun doldurulması,ayrıca pansiyon ön başvurularının alınması işlemleri 07/08/2023 - 25/08/2023 tarihlerinde saat 9.30 - 15.00 arasında okul binamızda gerçekleştirilecektir. Ekteki evraklar indirilerek doldurulacak ve okul idaresine elden teslim edilecektir.